Меню
Кошница

Заповядайте в нашия Шоурум в гр. Пловдив на ул. Димитър Талев 59 всеки ден с ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА.
езплатна доставка до офис на Спиди за всички поръчки до края на декември с код - december

Блог RSS Feed

03 май Ревю на ергономична раница Kavka Essence
0 110
Полската марка Kavka вече е добрe позната на българския пазар със своят основен модел ергономична раница Kavka Multi-age., която спечели симпатиите на родителите със своето удобство, качество, красив ..
04 апр БЕЗОПАСНО БЕБЕНОСЕНЕ
koala 0 158
 Много от вас често си задават въпроси от рода – добре ли съм нагласила бебето в слинга/раницата; безопасно ли е да го нося така; ще му навредя ли ако не е правилно поставено; всичко наред ли е с бебе..
13 март Моето трето раждане - как родих с дула в държавна болница в Пловдив
0 693
Когато разбрах, че съм бременна с третото ми детенце реших, че този път ще искам по-различно раждане. Какво трябваше да му е по-различното не бях  сигурна, но веднага ми се прииска да имам дула. Така ..
09 фев Мога ли да нося бебето си с лице напред? Да или Не?
koala 0 448
  Скъпи родители, не знаем какво точно очкавате да чуете като отговор на този въпрос. Но моето мнение като консултант по бебеносене е, че носенето с лице напред е неестествено, неудобно, неергономично..
29 окт Бебеносене през лятото
0 926
 Лятото е най-активният сезон за разходки навън – на планина, на море, нови места, дълги маршрути ,екскурзии в чужбина и къде ли още не. Затова и лятото е най-активното време за бебеносене. Но за да б..
26 авг Защо бебеносенето е важно
koala 0 707
Защо да бебеносим и как да го правим правилно Какво означава бебеносене? Напоследък все повече майки в България избират да отглеждат децата си по този начин като ги носят близо до сърцето си. Бебенос..
25 авг Бебеносене през зимата
koala 0 2086
 Да, навън е студено, но това не е причина да не бебеносите.  Доказано е,  носенето с ергономична раница, слинг или друга бебешка носилка в студените дни ще осигури повече топлина за вас и бебето ви н..
23 авг Коя ергономична раница да избера? KAVKA MULTI-AGE - представяне
koala 0 751
  Още една ергономична раница с много добри характеристики, с възможност за дълъг период на ползване от 3 месеца до 3 години, в среден ценови диапазон, бе представена в България преди повече от година..
22 авг Бебеносене по време на карантина
koala 0 490
  Когато ежедневието ни рязко се промени и трябва да си останем вкъщи за неопределено дълъг период от време, всичко се обърква и трябва отново да намерим баланса. Предизвикателството е още по-голя..
20 авг Бебеносене на новородено
koala 0 3792
  БЕБЕНОСЕНЕ НА НОВОРОДЕНО Понеже напоследък ни се случва доста често да обясняваме предимно онлайн или по телефона в какво може да носите вашето новородено бебе, решихме да обобщим информацията и д..
18 авг Коя ергономична раница да избера? Mamaruga Zensling - представяне
koala 0 506
Всичко започна, когато от Мамаруга ни писаха с предложение да изпратят тестер на тяхния най-продаван продукт - ергономична раница Mamaruga Zensling, за да я пробваме. Раницата пристигна и първите н..
18 авг Мнения и впечатления за ергономична раница LennyUpGrade Част 1
koala 0 703
След тестовата обиколка на LennyUpGrade събрахме за вас впечатленията на родителите, които имаха възможността да я пробват и да експерементират с настройките й в рамките на три дневен тестов период. Р..
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)