Меню
Кошница

Заповядайте в нашия Шоурум в гр. Пловдив на ул. Димитър Талев 59 всеки ден с ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА.
Безплатната доставка със Спиди до офис при поръчка над 200лв с код KOALABABY

Блог RSS Feed

13 март Моето трето раждане - как родих с дула в държавна болница в Пловдив
0 221
Когато разбрах, че съм бременна с третото ми детенце реших, че този път ще искам по-различно раждане. Какво трябваше да му е по-различното не бях  сигурна, но веднага ми се прииска да имам дула. Така ..
26 авг Защо бебеносенето е важно
koala 0 152
Защо да бебеносим и как да го правим правилно Какво означава бебеносене? Напоследък все повече майки в България избират да отглеждат децата си по този начин като ги носят близо до сърцето си. Бебенос..
25 авг Бебеносене през зимата
koala 0 748
 Да, навън е студено, но това не е причина да не бебеносите.  Доказано е,  носенето с ергономична раница, слинг или друга бебешка носилка в студените дни ще осигури повече топлина за вас и бебето ви н..
23 авг Коя ергономична раница да избера? KAVKA - представяне
koala 0 108
  Още една ергономична раница с много добри характеристики, с възможност за дълъг период на ползване от 3 месеца до 3 години, в среден ценови диапазон, бе представена в България преди повече от година..
22 авг Бебеносене по време на карантина
koala 0 77
  Когато ежедневието ни рязко се промени и трябва да си останем вкъщи за неопределено дълъг период от време, всичко се обърква и трябва отново да намерим баланса. Предизвикателството е още по-голя..
20 авг Бебеносене на новородено
koala 0 1286
  БЕБЕНОСЕНЕ НА НОВОРОДЕНО Понеже напоследък ни се случва доста често да обясняваме предимно онлайн или по телефона в какво може да носите вашето новородено бебе, решихме да обобщим информацията и д..
18 авг Коя ергономична раница да избера? Mamaruga Zensling - представяне
koala 0 66
Всичко започна, когато от Мамаруга ни писаха с предложение да изпратят тестер на тяхния най-продаван продукт - ергономична раница Mamaruga Zensling, за да я пробваме. Раницата пристигна и първите н..
18 авг Мнения и впечатления за ергономична раница LennyUpGrade Част 1
koala 0 90
След тестовата обиколка на LennyUpGrade събрахме за вас впечатленията на родителите, които имаха възможността да я пробват и да експерементират с настройките й в рамките на три дневен тестов период. Р..
17 авг Коя ергономична раница да избера? LennyUpGrade - представяне
koala 0 92
Съвсем наскоро полската марка LennyLamb, лидер в прозиводство на ергономични носилки, дрехи и аксесоари за бебеносене, представиха новата си ергономична регулируема раница LennyUpGrade, която изцяло з..
10 авг Как да избера ергономична раница за мен и моето бебе?
koala 0 181
Коя раница бихте ми препоръчали и коя е най-добра от всички са въпросите, които ни задавате най-често. В следващите няколко реда ще отговорим на тези и други важни въпроси, които вълнуват всеки родите..
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)