Меню
Кошница

Заповядайте в нашия Шоурум в гр. Пловдив на ул. Димитър Талев 59 всеки ден с ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА.
Безплатната доставка със Спиди до офис при поръчка над 200лв с код KOALABABY

За Нас

Всичко започна преди почти 6 години, когато на 10-ия ден от появата на първородния ни син се сблъскахме с коликите. Единственото нещо което го успокояваше беше да бъде гушнат в мама или татко в позиция корем срещу корем. Тогава бебеносенето не беше разпространено, а думата слинг не се срещаше по нашите ширини, а да се сдобиеш с шал си беше цяло приключение. И въпреки всичко с помощта на роднини от чужбина на 30ия ден вече успешно се носихме гушнати сърце до сърце и усещането беше просто невероятно. Коликите отминаха и слингът беше прибран чинно да чака следващото си вързопче, и то не закъсня. Три години по-късно вече се радвахме на второ бебе, а ние бахме подготвени и знаехме, че вече нищо не може да ни уплаши. Слингът беше първото нещо, което изпрахме и изгладихме преди появата на второто ни дете. И така до ден днешен, вече почти на 2,5г нашето малко момче с любов се вози на гърба на мама в слинг или ергономична раница. А ние решихме, че тази любов трябва да се разпространява и споделя и с други родители и така се роди нашето трето 'дете' - Коалабейби.
 
Сега помагаме на много родители да носят успешно своите бебета и пораснали деца и да се наслаждават на всеки миг прекаран заедно със семейството.
 

Бебеносенето свързва, успокоява, радва, улеснява, прави ежедневието ни с бебе или малко дете много по-лесно, дава ни свободни ръце, прави ни по-уверени и заздравява връзката дете-родител. Бебеносенето е вълшебно, опитай и ти!

 
Koalababy е основана от сертифициран консултант по бебеносене.
 
Благодарим ви, че избирате Koalababy!