Меню
Кошница

Заповядайте в нашия Шоурум в гр. Пловдив на ул. Димитър Талев 59 всеки ден с ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА.
езплатна доставка до офис на Спиди за всички поръчки до края на декември с код - december

За Нас

Всичко започна преди почти 12 години, когато на 10-ия ден от появата на първородния ни син се сблъскахме с коликите. Единственото нещо което го успокояваше беше да бъде гушнат в мама или татко в позиция корем срещу корем. Тогава бебеносенето не беше разпространено, а думата слинг не се срещаше по нашите ширини, а да се сдобиеш с шал си беше цяло приключение. И въпреки всичко с помощта на роднини от чужбина на 30ия ден вече успешно се носихме гушнати сърце до сърце и усещането беше просто невероятно. Коликите отминаха и слингът беше прибран чинно да чака следващото си вързопче, и то не закъсня. Три години по-късно вече се радвахме на второ бебе, а ние бахме подготвени и знаехме, че вече нищо не може да ни уплаши. Слингът беше първото нещо, което изпрахме и изгладихме преди появата на второто ни дете, което беше носено , къде активно къде не толкова активно, до почти 4 годишна възраст. И откривайки все повече предимствата на бебеносенето и привързаното родителство решихме, че тази любов трябва да се разпространява и споделя и с други родители и така се роди нашето трето 'дете' - Коалабейби. А през 2023г всичко за нас започна отначало, защото се роди и най-малкото ни цвете и първото ни момичнце за радост на батковците. Така, че при нас тази любов продължава и се предава на по-големите ни деца.. 
 
Сега помагаме на много родители да носят успешно своите бебета и пораснали деца и да се наслаждават на всеки миг прекаран заедно със семейството.
 

Бебеносенето свързва, успокоява, радва, улеснява, прави ежедневието ни с бебе или малко дете много по-лесно, дава ни свободни ръце, прави ни по-уверени и заздравява връзката дете-родител. Бебеносенето е вълшебно, опитай и ти!

 
Koalababy е основана от сертифициран консултант по бебеносене и кърмене и майка на три деца – две момчета и едно момиче – Димана Искренова.
 
През 2017г бе открит и нашия шоурум – първото физическо място за бебеносене в България – той се намира в гр. Пловдив и оттогава посреща и изпраща много щастливи родители и техните бебета. При нас са идвали и продължават да идват родители не само от Пловдив и околността, но и от много други градове- София, Стара Загора, Казанлък, Велико Търново, Бургас и други.
 
Благодарим ви, че избирате Koalababy!