Меню
Кошница

Заповядайте в нашия Шоурум в гр. Пловдив на ул. Димитър Талев 59 всеки ден с ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА.
езплатна доставка до офис на Спиди за всички поръчки до края на декември с код - december

ПРОТЕКТОРИ - СМУКАЛКИ ЗА РАНИЦА

Бебетата обичат да лапат и лигавят презрамките и плата на раницата, които са в близост до устичката им. За да не се налага да перете раницата след всяко слагане, ви предлагаме нашите протектори смукалки за раница, коит идеално пасват на презрамките и ги предпазват от бързо захабяване. Освен това подложките можете да пертете колкото пъти искате и така ще бъдете сигурни, че в устата на вашето бебе попадат чисти повърхности.

 

Пожелаваме ви приятно бебеносене!

Пoдложки за смучене LennyLamb Smoky Mint Пoдложки за смучене LennyLamb Smoky Mint
В НАЛИЧНОСТ
Подложките за смучене предпазват презрамките на вашата раница и удължават живота й. * Изработени от 100% памук * Десен LennyLamb Smoky Mint * С уширение в единия край за по-добро обхващане на основата на презрамката, където бебето гризе и лигави най-много * Подходящи за различни модели р..
32.00 лв
Подложки за смучене Basic Line Pearl Подложки за смучене Basic Line Pearl
В НАЛИЧНОСТ
Подложките за смучене предпазват презрамките на вашата раница от намокряне и лигавене. * Изработени от слингов плат 100% памук * Десен LennyLamb Basic Line Pearl * С уширение в единия край за по-добро обхващане на основата на презрамката, където бебето има най-близък допир * Подходящи за..
26.00 лв
Подложки за смучене Isara Caffe Latte
В НАЛИЧНОСТ
Подложките за смучене Isara Tetthing Pads Caffe Latte предпазват презрамките на вашата раница от намокряне и зацапване * Изработени от 100% памук * Десен Isara Caffe Latte *Дължина на протектора 14 см * Закопчават се с велкро *Подходяща за презрамки с ширина до 9см * Изработени от ..
30.00 лв
Подложки за смучене Isara Wildlife
В НАЛИЧНОСТ
Подложките за смучене Isara Tetthing Pads Wildlife предпазват презрамките на вашата раница от намокряне и зацапване * Изработени от 100% памук * Десен Isara Wildlife *Дължина на протектора 14 см * Закопчават се с велкро *Подходяща за презрамки с ширина до 9см * Изработени от Isara ..
33.00 лв
Подложки за смучене Isara Wolf Family
В НАЛИЧНОСТ
Подложките за смучене Isara Tetthing Pads Wolf Family предпазват презрамките на вашата раница от намокряне и зацапване * Изработени от 100% памук * Десен Isara Wolf Family *Дължина на протектора 14 см * Закопчават се с велкро *Подходяща за презрамки с ширина до 9см * Изработени от ..
33.00 лв
Подложки за смучене Kavka Cherry Braid Подложки за смучене Kavka Cherry Braid
НЯМА НАЛИЧНОСТ
Подложките за смучене предпазват презрамките на вашата раница от намокряне и лигавене. * Изработени от слингов плат 100% памук * Десен Kavka Cherry Braid * С уширение в единия край за по-добро обхващане на основата на презрамката, където бебето има най-близък допир * Подходящи за различн..
30.00 лв
Подложки за смучене Kavka Denim Braid Подложки за смучене Kavka Denim Braid
В НАЛИЧНОСТ
Подложките за смучене предпазват презрамките на вашата раница от намокряне и лигавене. * Изработени от слингов плат 100% памук * Десен Kavka Denim Braid * С уширение в единия край за по-добро обхващане на основата на презрамката, където бебето има най-близък допир * Подходящи за различни..
30.00 лв
Подложки за смучене Lenny Lamb Galaxite Подложки за смучене Lenny Lamb Galaxite
В НАЛИЧНОСТ
Подложките за смучене предпазват презрамките на вашата раница от намокряне и лигавене. * Изработени от слингов плат 100% памук * Десен Lenny Lamb Galaxite * С уширение в единия край за по-добро обхващане на основата на презрамката, където бебето сима на-близък допир * Подходящи за различ..
30.00 лв
Подложки за смучене Lenny Lamb Selenite Подложки за смучене Lenny Lamb Selenite
В НАЛИЧНОСТ
Подложките за смучене предпазват презрамките на вашата раница от намокряне и лигавене. * Изработени от слингов плат 100% памук * Десен Lenny Lamb Selenite * С уширение в единия край за по-добро обхващане на основата на презрамката, където бебето има най-близък допир * Подходящи за различ..
30.00 лв
Подложки за смучене Lenny Lamb Symphony Rainbow Dark Подложки за смучене Lenny Lamb Symphony Rainbow Dark
Pre-Order
Подложките за смучене предпазват презрамките на вашата раница от намокряне и лигавене. * Изработени от 100% памук * Десен LennyLamb Symphony Rainbow Dark * С уширение в единия край за по-добро обхващане на основата на презрамката, където бебето смуче най-много * Подходящи за всяка раница..
32.00 лв
Подложки за смучене LennyLamb Basic Line Hematite
В НАЛИЧНОСТ
Подложките за смучене/протектори предпазват презрамките на вашата раница от намокряне и лигавене. * Изработени от слингов плат 100% памук * Десен LennyLamb Basic Line Hematite * С уширение в единия край за по-добро обхващане на основата на презрамката, където бебето има най-близък допир ..
30.00 лв
Подложки за смучене LennyLamb Light and Shadows Подложки за смучене LennyLamb Light and Shadows
В НАЛИЧНОСТ
Подложките за смучене предпазват презрамките на вашата раница от намокряне и лигавене. * Изработени от 100% памук * Десен LennyLamb Smoky Lime * С уширение в единия край за по-добро обхващане на основата на презрамката, където бебето смуче най-много * Подходящи за различни раници * Из..
32.00 лв
Подложки за смучене LennyLamb Little Herringbone Grey Подложки за смучене LennyLamb Little Herringbone Grey
В НАЛИЧНОСТ
Марка: Lenny Lamb
Подложките за смучене предпазват презрамките на вашата раница от намокряне и лигавене. * Изработени от 100% памук * Десен LennyLamb Little Herringbone Grey * С уширение в единия край за по-добро обхващане на основата на презрамката, където бебето гризе и лигави най-много * Подходящи за р..
32.00 лв
Подложки за смучене LennyLamb Little Herringbone Grey Подложки за смучене LennyLamb Little Herringbone Grey
В НАЛИЧНОСТ
Подложките за смучене предпазват презрамките на вашата раница от намокряне и лигавене. * Изработени от слингов плат 100% памук * Десен LennyLamb Little Herringbone Grey * С уширение в единия край за по-добро обхващане на основата на презрамката, където бебето има най-близък допир * Подхо..
30.00 лв
Подложки за смучене LennyLamb Luna Подложки за смучене LennyLamb Luna
В НАЛИЧНОСТ
Подложките за смучене предпазват презрамките на вашата раница от намокряне и лигавене. * Изработени от 100% памук * Десен LennyLamb Luna * С уширение в единия край за по-добро обхващане на основата на презрамката, където бебето гризе и лигави най-много * Подходящи за различни раници *..
32.00 лв
Марка: Lenny Lamb
Подложките за смучене предпазват презрамките на вашата раница от намокряне и лигавене. * Изработени от 100% памук * Десен LennyLamb Smoky Lime * С уширение в единия край за по-добро обхващане на основата на презрамката, където бебето смуче най-много * Подходящи за различни раници * Из..
32.00 лв
Подложки за смучене LennyLamb Smoky Lime Подложки за смучене LennyLamb Smoky Lime
В НАЛИЧНОСТ
Подложките за смучене предпазват презрамките на вашата раница от намокряне и лигавене. * Изработени от 100% памук * Десен LennyLamb Smoky Lime * С уширение в единия край за по-добро обхващане на основата на презрамката, където бебето гризе и лигави най-много * Подходящи за различни раниц..
32.00 лв
Подложки за смучене LennyLamb Symphony Classic Подложки за смучене LennyLamb Symphony Classic
Pre-Order
Подложките за смучене предпазват презрамките на вашата раница от намокряне и лигавене. * Изработени от слингов плат 100% памук * Десен LennyLamb Sym[hony Classic * С уширение в единия край за по-добро обхващане на основата на презрамката, където бебето смуче най-много * Подходящи за всяк..
32.00 лв
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)