Меню
Кошница

Заповядайте в нашия Шоурум в гр. Пловдив на ул. Димитър Талев 59 всеки ден с ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА.
езплатна доставка до офис на Спиди за всички поръчки до края на декември с код - december

ХИБРИДНА РАНИЦА ERGOBABY EMBRACE

 

В тази категория ви представяме хибридната раница на Ergobaby, а именно Ergobaby Embrace. Embrace е раница от ново поколение, тя съчетава в себе си удобсвтвото и мекотата на слинг и в същото време пракичността и бързто поставяне на раница – само с три закопчавания и вашето бебе вече спи удобно в прегрдките ви. Embrace ще стане любимата носилка на вас и вашето бебе. Подходяща от новородено до 68см ръст на бебето. Вашта първа носилка, ваштата първа грижа, вашата първа любов. Така бремеността продължава и след раждането , защото носите вашето бебе от първите дни и то усеща топлината ви, вашия глас и мирис. Помага да направи този естествен преход от утробата към външния свят плавен и спокоен за най-ценното ви мъниче. Доверете се на ембрайс и на нашия колнсултант по бебеносене, който подбира за вас само сигурни, оригинални, доказани сред родителите носилки.

Мекa, прохладна и супер уютна, тази лека носилка Ergobaby Embrace е най-сладкият начин да останете свързани и след раждането.

Без сложно преплитане или връзване, Embrace обгръща Вас и Вашето бебе в близост, докато намирате новия си ритъм заедно.

Уютна и дишаща – перфорирана тъкан, съчетана с мека въздушна мрежа на раменете и на панела за максимална проветривост и комфорт.
Soft Flex мрежа и вентилиращи отвори на панела осигуряват целенасочена прохлада там, където е най-необходима.
Cool&Dry – Абсорбиращата тъкан издърпва потта от Вас и Вашето бебе и изсъхва бързо, поддържайки ви приятно хладни и сухи.
Простота – Лесно закопчаване без раздразнение от овръзване или излишен плат.
Удобна – Поддържащ колан на кръста и еластични кръстосващи се презрамки.
Компактна – Лесно се навива и прибира в чанта за пелени

 

Ergobaby Embrace Soft Air Mesh - Soft Grey Ergobaby Embrace Soft Air Mesh - Soft Grey
Ново
Марка: Ergobaby
Вид продукт: Ергономична раница Ergobaby Embrace   Мекa, прохладна и супер уютна, тази лека носилка е най-сладкият начин да останете свързани и след раждането. Без сложно преплитане или връзване, Embrace обгръща Вас и Вашето бебе в близост, докато намирате новия си ритъм заедно. Уют..
195.00 лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)