Модел: Little Herringbone Lantanta
Наличност: В наличност
174.69 лв

Количество

ПРОМО: 0% ЛИХВА НА 4 РАВНИ ВНОСКИ!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 46.29 лв. на месец

На живо цветове на плата могат да се различават от тези на снимките. Разположението на принтовете може да е различно от това на снимките.

Tъканият слинг шал Lenny Lamb е перфектна носилка за деца от новородени до 3 -годишни. Може да се връзва по много различни начини: един и същ слинг става за хора с различни мерки и телосложение. Основното предимство е, че тъканият слинг шал е винаги добър избор без значение възрастта на бебето, теглото, етапът на развитие - единственото нещо което трябва да изберете е връзването което е най-подходящо за вас , а това моье да разберете с помощта на консултант по носене на бебето.

Можете да избирате между корем-до-корем, на хълбок или на гръб.

Тъканите слинг шалове Lenny Lamb са налични в различни платове и сплитки. Започвайки от основната кепър памучна сплитка до луксозната линия от жакардови слингове направени от кашмир и копринени влакна.

User Manual

Продуктите от клас Б могат да имат някои естетически дефекти, които по никакъв начин не влияят на качеството и сигурността на слинга. Продуктите от клас Б са толкова безопасни колкото и продуктите от клас А. Тези продукти не подлежат на рекламации.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!