Модел: Little Herringbone Lantanta
Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
174.69 лв
ПРОМО: 0% ЛИХВА НА 4 РАВНИ ВНОСКИ!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 46.61 лв. на месец

Вид продукт: Тъкан слинг шал

Производител: LennyLamb

Размер: 6 с дължина 4,6м

Материя: 100% памук

Плътност: 280гр/м2

Възраст: от новородено до 3 годишно дете

 

Тъкан слинг се препоръчва от консултантите по бебеносене като най-удобната и универсална носилка за бебета и деца. Тъканите слингове на LennyLamb са подходящи от новородено бебе, те са  меки, удобни, лесни за връзване и се предалагат в разнообразие от десени и плътности. В нашата категория Тъкани слингове lennyLamb сме подбрали селекция от тъкани слингове, които са красиви, достъпни и най-важното връзват се леко без нужда от предварително очупване на плата.

Tъканият слинг шал Lenny Lamb е перфектна носилка за деца от новородени до 3 -годишни. Може да се връзва по много различни начини: един и същ слинг става за хора с различни мерки и телосложение. Основното предимство е, че тъканият слинг шал е винаги добър избор без значение възрастта на бебето, теглото, етапът на развитие - единственото нещо което трябва да изберете е връзването което е най-подходящо за вас , а това може да разберете с помощта на консултант по носене на бебето. Може да избирате между корем-до-корем, на хълбок или на гръб.

Тъканите слинг шалове Lenny Lamb са налични в различни платове и сплитки. Започвайки от основната кепър памучна сплитка до луксозната линия от жакардови слингове направени от кашмир и копринени влакна.

*На живо цветовете на плата могат да се различават от тези на снимките. Разположението на принтовете може да е различно от това на снимките.

 

Видео инструкции за правлно поставяне на слинг:

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
text_captcha