Модел: ADA NATURE HS
Наличност: Pre-Order
244.48 лв
ПРОМО: 0% ЛИХВА НА 4 РАВНИ ВНОСКИ!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 61.12 лв. на месец

Материя: 68% Органичен памук, 25% Коноп, 7% Туса коприна

Плътност: 250 g/m²

Начин на пране: До 30°C, Деликатни, Ниска степен на центрофуга, Не се слага в сушилня, Да се пере в изобилно количество вода

Цвят: Чисто бяло

Размер: 5 (4,20м)

Различни ръбове: Да

Един от нашите последни фаворити. Този модел на ADA има много добри отзиви и ревюта относно качествата и характеристиките си както и прекрасния си външен вид.

Този модел на ADA съчетава в себе си органичен памук, органичен коноп и е замесен с точното количество туса коприна, за да му предаде естествен блясък в натуралните му нюанси.

Слингът е жакардова сплетка , средна плътност, материята е мека и нежна, прекрасна за топлите сезони. Много добър грип и оптимален диагонален стреч го правят прекрасен за всякакъв вид връзвания. Подходящ е от новородени бебенца до вече проходили тодлъри.

 

Поради естеството на продукта всички слингове в тази категория спадат към  продукти, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност; В случай, че слингът е ползван той не може да бъде върнат. Дори след кратка употреба слинговият плат променя качествта на плата – ползваният слинг се познава по това, че е по-мек, а новият е твърд.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
text_captcha