Модел: Бухали
Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
57.90 лв

Вид Продукт: Приставка за бебеносене

Размер: Тодлър: 6-36месеца (широчина 50см,дължина 80см)

Приставката за бебеносене е удобно и практично решение за бебеносене през зимните дни. Тя се закопчава към ципа на вашето яке и осигурява достатъчно място и топлина и за бебето под вашето яке. С приставката за бебеносене ще носите вашето дете в раница или слинг спокойно и комфртно и през студения сезон без да се притеснявате за облеклото на бебето.

Подплатата е изработена от антипилинг полар с плътност от 320 гр.кв.м за оптимална защита и запазване на топлината. Приставката има две точки на регулация с ластик и стопери, специално моделирани за оптимално пристигане в ключови зони на тялото на носеното дете – под врата и в долната част с възможност за затягане на най-ниската част от кройката, за максимална изолация и недопускане на студен въздух.Циповете ни с са висококачествени лети зъбци за максимална функционалност и безопасност при контакт.

Със закупуването на платката получавате и един брой цип, който можете да пришиете към Ваша любима връхна дреха или изцяло да замените настоящия такъв.Подобна шивашка услуга може да бъде извършена във всяко шиващко ателие в страната, като по-този начин за кратък срок и минимален бюджет може да си осигурите комфорт на бебеносене до външна температура около 0 градуса.

Температура на комфорт: +10/-20

Моделът има регулируема качулка за бебето, както и удобен джоб за ръцете на бебеносещия.

Моделът се предлага в два размера:

Тодлър: 6-36 месеца (широчина 50см,дължина 80см)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
text_captcha