Меню
Кошница

Заповядайте в нашия Шоурум в гр. Пловдив на ул. Димитър Талев 59 всеки ден с ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА.
Безплатната доставка със Спиди до офис при поръчка над 200лв с код KOALABABY

ДЪЖДОБРАНИ И ПОКРИВАЛА ЗА БЕБЕНОСЕНЕ

В тази категория ще откриете дъждобрани и покривала за бебеносене подходящи за есенно зимния сезон както и за дъждовните дни през пролетта. Продуктите на BundleBean са вдъхновени от компактните и високо функциониращи къмпинг продукти; те са водоустойчиви, издръжливи, лесни за използване и напълно универсални;  печелят множество награди и се продава в цял свят. Дъждобранът и покривалото за бебеносене са внимателно проектирани, така че да пасвата за всеки вид раница, слинг или самар; да предпазват детето от главата до пети и включват подвижна качулка

Дъждобран за бебеносене BundleBean Полярни Мечки Дъждобран за бебеносене BundleBean Полярни Мечки
Pre-Order
   Кой каза, че дъждът е нeприятен и пречи на разходките навън? Лекото водоустойчиво защитно покривало за бебешки носилки от английската марка Bundle Bean е пъстро, забавно и най-вече ... работи! Изработен от иновативна тъкан с полиуретаново покритие, то е меко и кадифено върху кожата на в..
78.00 лв
Дъждобран за бебеносене BundleBean Слончета Дъждобран за бебеносене BundleBean Слончета
НЯМА НАЛИЧНОСТ
Кой каза, че дъждът е нeприятен и пречи на разходките навън? Лекото водоустойчиво защитно покривало за бебешки носилки от английската марка Bundle Bean е пъстро, забавно и най-вече ... работи! Изработен от иновативна тъкан с полиуретаново покритие, то е меко и кадифено върху кожата на вашето бебе, н..
78.00 лв
Дъждобран за бебеносене BundleBean Фламинго Дъждобран за бебеносене BundleBean Фламинго
В НАЛИЧНОСТ
 Кой каза, че дъждът е нeприятен и пречи на разходките навън? Лекото водоустойчиво защитно покривало за бебешки носилки от английската марка Bundle Bean е пъстро, забавно и най-вече ... работи! Изработен от иновативна тъкан с полиуретаново покритие, то е меко и кадифено върху кожата на вашето б..
78.00 лв
Зимно покривало за бебеносене BundleBean Полярни Мечки Зимно покривало за бебеносене BundleBean Полярни Мечки
НЯМА НАЛИЧНОСТ
Марка: Bundlebean
   ОЧКАВА СЕ ОТНОВО НАЛИЧНОСТ НА 10.12.21    Кой каза, че студеното време е нeприятно и пречи на разходките навън? Лекото водоустойчиво и топло защитно зимно покривало за бебешки носилки от английската марка Bundle Bean е пъстро, забавно и най-вече ... топли и предпазва! Израб..
119.00 лв
Марка: Bundlebean
  Кой каза, че студеното време е нeприятно и пречи на разходките навън? Лекото водоустойчиво и топло защитно зимно покривало за бебешки носилки от английската марка Bundle Bean е пъстро, забавно и най-вече ... топли и предпазва! Изработено от иновативна тъкан с полиуретаново покритие и вътре..
119.00 лв
Зимно покривало за бебеносене BundleBean Фламинго Зимно покривало за бебеносене BundleBean Фламинго
Pre-Order
  Кой каза, че студеното време е нeприятно и пречи на разходките навън? Лекото водоустойчиво и топло защитно зимно покривало за бебешки носилки от английската марка Bundle Bean е пъстро, забавно и най-вече ... топли и предпазва! Изработено от иновативна тъкан с полиуретаново покритие и вътрешна..
119.00 лв
 Дoбрите приятели не се страхуват от студените зимни дни. С полареното покривало 3 в 1 вие сте добре екипирани за всякакви зимни условия. Покривалото се състои от поларена част и непромокаема част, които могат да бъдат носени заедно или по отделно. Покривалото може да се ползва, когато носи..
119.00 лв
 Дoбрите приятели не се страхуват от студените зимни дни. С полареното покривало 3 в 1 вие сте добре екипирани за всякакви зимни условия. Покривалото се състои от поларена част и непромокаема част, които могат да бъдат носени заедно или по отделно. Покривалото може да се ползва, когато носи..
119.00 лв
Зимно покривало за бебеносене Mam 4-Season Deluxe Heather Coffee Зимно покривало за бебеносене Mam 4-Season Deluxe Heather Coffee
Ново НЯМА НАЛИЧНОСТ
Зимно покривало за бебеносене Mam 4-season Delux Winter Cover Наслаждавайте се на разходките навън през цялата година!   Новото поколение покривала за бебеносене на скандинавската марка MaM 4-Season Deluxe Babywearing Cover изработени по специална MaM*tec технология с дишаща..
119.00 лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)