Меню
Кошница

Заповядайте в нашия Шоурум в гр. Пловдив на ул. Димитър Талев 59 всеки ден с ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА.
езплатна доставка до офис на Спиди за всички поръчки до края на декември с код - december

ДЪЖДОБРАНИ И ПОКРИВАЛА ЗА БЕБЕНОСЕНЕ

В тази категория ще откриете дъждобрани и покривала за бебеносене подходящи за есенно зимния сезон както и за дъждовните дни през пролетта. Продуктите на BundleBean са вдъхновени от компактните и високо функциониращи къмпинг продукти; те са водоустойчиви, издръжливи, лесни за използване и напълно универсални;  печелят множество награди и се продава в цял свят. Дъждобранът и покривалото за бебеносене са внимателно проектирани, така че да пасвата за всеки вид раница, слинг или самар; да предпазват детето от главата до пети и включват подвижна качулка

Дъждобран за бебеносене BundleBean Полярни Мечки Дъждобран за бебеносене BundleBean Полярни Мечки
Pre-Order
   Кой каза, че дъждът е нeприятен и пречи на разходките навън? Лекото водоустойчиво защитно покривало за бебешки носилки от английската марка Bundle Bean е пъстро, забавно и най-вече ... работи! Изработен от иновативна тъкан с полиуретаново покритие, то е меко и кадифено върху кожата на в..
78.00 лв
Дъждобран за бебеносене BundleBean Слончета Дъждобран за бебеносене BundleBean Слончета
НЯМА НАЛИЧНОСТ
Кой каза, че дъждът е нeприятен и пречи на разходките навън? Лекото водоустойчиво защитно покривало за бебешки носилки от английската марка Bundle Bean е пъстро, забавно и най-вече ... работи! Изработен от иновативна тъкан с полиуретаново покритие, то е меко и кадифено върху кожата на вашето бебе, н..
78.00 лв
Дъждобран за бебеносене BundleBean Фламинго Дъждобран за бебеносене BundleBean Фламинго
НЯМА НАЛИЧНОСТ
 Кой каза, че дъждът е нeприятен и пречи на разходките навън? Лекото водоустойчиво защитно покривало за бебешки носилки от английската марка Bundle Bean е пъстро, забавно и най-вече ... работи! Изработен от иновативна тъкан с полиуретаново покритие, то е меко и кадифено върху кожата на вашето б..
78.00 лв
Зимно покривало за бебеносене BundleBean Полярни Мечки Зимно покривало за бебеносене BundleBean Полярни Мечки
НЯМА НАЛИЧНОСТ
Марка: Bundlebean
   ОЧКАВА СЕ ОТНОВО НАЛИЧНОСТ НА 10.12.21    Кой каза, че студеното време е нeприятно и пречи на разходките навън? Лекото водоустойчиво и топло защитно зимно покривало за бебешки носилки от английската марка Bundle Bean е пъстро, забавно и най-вече ... топли и предпазва! Израб..
119.00 лв
Марка: Bundlebean
  Кой каза, че студеното време е нeприятно и пречи на разходките навън? Лекото водоустойчиво и топло защитно зимно покривало за бебешки носилки от английската марка Bundle Bean е пъстро, забавно и най-вече ... топли и предпазва! Изработено от иновативна тъкан с полиуретаново покритие и вътре..
119.00 лв
Зимно покривало за бебеносене BundleBean Фламинго Зимно покривало за бебеносене BundleBean Фламинго
Pre-Order
  Кой каза, че студеното време е нeприятно и пречи на разходките навън? Лекото водоустойчиво и топло защитно зимно покривало за бебешки носилки от английската марка Bundle Bean е пъстро, забавно и най-вече ... топли и предпазва! Изработено от иновативна тъкан с полиуретаново покритие и вътрешна..
119.00 лв
Зимно покривало за бебеносене Hoppediz 3 в 1 Зимно покривало за бебеносене Hoppediz 3 в 1
В НАЛИЧНОСТ
 Дoбрите приятели не се страхуват от студените зимни дни. С полареното покривало 3 в 1 вие сте добре екипирани за всякакви зимни условия. Покривалото се състои от поларена част и непромокаема част, които могат да бъдат носени заедно или по отделно. Покривалото може да се ползва, когато носи..
119.00 лв
 Дoбрите приятели не се страхуват от студените зимни дни. С полареното покривало 3 в 1 вие сте добре екипирани за всякакви зимни условия. Покривалото се състои от поларена част и непромокаема част, които могат да бъдат носени заедно или по отделно. Покривалото може да се ползва, когато носи..
119.00 лв
Зимно покривало за бебеносене Isara Winter Cover Зелено Зимно покривало за бебеносене Isara Winter Cover Зелено
Ново
Марка: Isara
  Зимното покривало на Isara е подходящо за бебеносене в студения сезон. То е топло и фукнкционално, може да се носи от  всеки от двамата родители. Не изисква специални умения, слага се лесно и бързо. Вдосоустойчиво е и пази от вятър с до 3000мм воден стълб. Въ;ншния слой е от мек и уст..
154.00 лв
Зимно покривало за бебеносене Mam 4-Season Deluxe Heather Coffee Зимно покривало за бебеносене Mam 4-Season Deluxe Heather Coffee
В НАЛИЧНОСТ
Зимно покривало за бебеносене Mam 4-season Delux Winter Cover Наслаждавайте се на разходките навън през цялата година!   Новото поколение покривала за бебеносене на скандинавската марка MaM 4-Season Deluxe Babywearing Cover изработени по специална MaM*tec технология с дишаща..
123.00 лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)