Модел: Хибридна раница Hoppediz Primeo Singapore Grey
Наличност: В наличност
196.00 лв

Количество

ПРОМО: 0% ЛИХВА НА 4 РАВНИ ВНОСКИ!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 52.29 лв. на месец

Hoppediz Primeo е ергономична хибридна раница, която може да използвате от раждането, и e една oт любимите ни носилки, която се поствя изключително лесно – само със закопчаване на катарамите без връзване. Иновативна, ергономична, напълно усaвършенствана, така че да пасва и на извивките на малко бебе, препоръчвана от консултантите по бебеносене.

Удобна, поствя се по интуиция, позволява ви да носите вашето бебе близо до сърцето и да създавате силна връзка за цял живот.

Поставя се само в няколко стъпки: сложете раницата на себе си = закопчейте катарамите = поставете бебето = нагласете седалката

 

  • закопчава се бързао като раница
  • подходяща от раждането (по инструкции на производителя), ние препоръчваме да я ползвате, когато бебето ви навърши 1 месц
  • може да се ползва за носене отпред и на гръб
  • направена от слингов плат, за да обгръща добре тялото на малко бебе
  • с широки презрамки при раменете
  • може да сложите първо раницата и след това да поставите бебето
  • подходяща за хора носещи дрехи с размери от 42 до 86
  • малка, лека и удобна за пренасяне; не заема място в багажа
  • разработена с училищата и консултантие по бебеносене

Със специалните си слингови презрамки ергономична раница Primeo разпределя тежестта на бебето изцяло върху вашата костна структура вместо връху мускулите ви.  И по този начин значително облекчава муслуките при врата, където обикновенно се събира най-голямото напрежение при носене с други носилки. Дори и с кръстосани презрамки, раницата може да бъде сложена и закопчана преди да постваите вашето дете след което да затегнете до получаване на пълен комфорт за вас. Това означава по-малко стрес за вас и вашето бебе и по-голяма безопасност за вас и вашето бебе при поставяне на раницата. С ергономична раница PRIMEO вие се наслаждавате на пълен комфорт благодарение на опцията за кръстосани презрамки.
 

Маркировката на ремъците улеснява нагласянето според различните размери на носещите. Primeo е направена от мека слингова материя с лека диагонална еластичност, която позволява на плата да обгърне тялото на бебето и да създаде комфорт и ергономична позиция за детето във всяка една възраст от първия месец нататък.

 

 

 

 

 

Material:
100 % органичен памук

Ппдръжка:
пере се до 40°C.
Не се препоръчва омекотите
Не се препоръчва центрофуга над 600 оборота
Не се препоръчва сушилня

Размери:
Един размер подходящ за всички за тазова обиколка на носещия до 165см

 

Видео инструкции за ергономична раница Primeo 0+

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
text_captcha