Категории
Показва 1 до 15 от 24 (2 страници)
РЕГУЛИРУЕМА РАНИЦА LENNYUPGRADE

LennyUpGrade е новата ергономична раница на LennyLamb.


LennyUpGrade е ергономична раница, която расте заедно с вашето дете от 3 месеца до 3 години. Ако сте имали възможност да пробвате и носите детето си с раница на марката LennyLamb, познавате удобството им, но смеем да твърдим, че LennyUpGrade ще надмине всичките ви очаквания и представи за комфорт. И сме убедени в това, защото е лично тествана и одобрена.
Kоланът е мек и удобен в допълнение с ломбална подложка за кръста, която го прави стабилен и помага за равномерното разпределяне на тежестта. Подходящ и за по-слаби структури.
Презрамките са добре подплатени, средно широки , необемни, с извита форма за отлично разпределние на тежестта върху още по-голяма площ от гърба
Регулирането е стилно, деликатно и изчистено без допълнителни ремъци, скрито в плата , просто загатнато, а в същото време съвсем лесно без никакво усилие трансформирате раницата както за тримесечно бебе така и за 3 годишно дете
Качулката е приятно допълнение към раницата захваната от вътрешната страна в горния край на платката, регулира се посредством ластици така оставена да виси свободно не покрива гояма площ от гърба на бебето, но при употреба в разпънато състояние става достатъчно голяма, за да обхване главата и на три годишно дете.
Джобът в предната част на колана - практичен и достатъчно голям, за да побере най-нужнотото за едно малко бебе, което трябва да ви е винаги под ръка.
За проба на място в гр. Пловдив ще ни откриете в Центъра ни по бебеносене на ул. Димитър Талев 59. Позвънете ни на 0899197080.