Модел: Polar Monkey Stars
Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
120.00 лв

Опции

Вид Продукт: Суитшърт за бебеносене

Размер: от S до L

 

“Polar Monkey” V2  е новата подобрена версия на модел Monkey. Този многофункционален суитшърт позволява носене на бебе/дете двустранно – отпред и на гръб.
 

 

Подобрената версия на модел Monkey има също голяма, регулируема качулка за детето.

Суитшъртът Polar Monkey е изработен от антипилинг полар с висока плътност и неповторима мекота на допир.Чрез допълнителното подплатяване на качулката и приставката, моделът Polar Monkey подарява незапарващ и добре изолиращ комфорт и на носещия, и на детето.
*Изключение правят жълтият и синият вариант на Polar Monkey, при които подплатата е изцяло полиестерна, но също проветрива и незапарваща.
Специално разработената кройка с подвижна приставка позволява оптимално запазване на топлината и комфортно носене както отпред, така и на гръб.
Удължението на платката и лесното и захващане в горната част на суитшърта дава възможност за пълно покриване на детето при нужда, а също допълва красивата визия на модела.
Приставката на “Polar Monkey” има три ластични стопера на нивото на крачетата, торса и главичката на детето, за оптимален комфорт на носенето както при бебета, така и при деца
Отворът на гърба е решен чрез прихлупване на пластове и закопчаване  за оптимално удобство и изолация.
Температурна зона на комфорт без яке – от 7 до 20 градуса

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
text_captcha