След тестовата обиколка на LennyUpGrade събрахме за вас впечатленията на родителите, които имаха възможността да я пробват и да експерементират с настройките й в рамките на три дневен тестов период. Раницата, която беше предоставена за тес е модел: LennyUpGrade Big Love Saphire, 100% памук, 280гр

 

Megich Jeleva сподели:

"Новата ЛениЪпГрейд е прекрасна! Благодаря на koalababy.bg за възможността да тестваме заедно със Стела, която е на 9м, 70см. Много красив десен и дизайн, мек слингов плат, цялостно удобство дори и за мен, която бях леко слептична към регулируемите раница.

Цветна, мека и уютна!

Започвам от колана- закопчаването е много стабилно и самата катарама е с подобрен дизайн, лесно се закопчава и откопчава, двойно подсигурена е. Лесно се регулира, коланът е подходящ и за най-елегантни дами. Лично за мен обаче коланът на ЛениЪп (поне по спомен) е по-широк и удобен. Подпората при ЛениЪпГрейд за мен е по-тясна от необходимото. Аз лично обичам по-ниско да нося колана. Джобчето отпред е много сладурско, с добра големина и се закопчава с магнит.
Страшно ми допадна начинът на регулиране на височината и ширината на платката което става с дискретни копчета при врата и с велкро при дупето. Като детска игра е. Няма излишни катарами и връзки. Качулката също е хубава и добре направена. Носенето с Лени е удобно. Хареса ми!

Не тествах да нося кръстосано, но аз лично не го намирам за необходимо.

Ето и малко снимки от нас."

 

Jana Todorova – консултант по бебеносене и собственик на библиотека за ергономични носилки Морско Конче  – гр. Варна:

“Дойде и при нас тестерската раница LennyUpGrade. Тества я модел на 2,8 г 100+ см и около 15 кг. Сравнявайки я със стария модел тази дава много възможности за напасване към различни фигури. Извити те презрамки я правят много удобна, а по тясните такива са подходящи и за много тесни ръмжене. Новия вид на регулация на панела по височина и около вратлето дава усещане за по тънка и олекотена конструкция.
С голямо нетърпение чакаме да пристигне нашата в Seahorsе Babywearing Library/ Библиотека за носилки Морско конче
Благодарим за възможността koalababy.bg

 

Невена Драмчева сподели:

“Включвам се с благодарности към koalababy.bg за възможността да тествам Lenny UpGrade. Личният извод: Страхотна регулируема раница.

Правя уточнението, че няма как да я сравня с LennyUp, тъй като това е първата регулируема раница на Lenny, която пробвам, но е топ сред останалите регулируеми раници, с които съм носила.
Нямах никакви проблеми с регулирането на големината, улучих ги от първия опит - лесно и бързо регулиране на платката и презрамките. Велкро лентите не изпускаха и платката не се разместваше, както при някои други раници ( Chimparoo evo с копчета, например).
Коланът ми пасна идеално, много мек и удобен, изобщо не го усещах при по-дълго носене. Слинговият плат е страхотен и проветрив, но и ние имахме късмет и времето беше с нас - хладно и облачно. Усетих презрамките по-удобни при носене на гръб. Въпреки извивките им имах чувството, че при носене отпред са на ръба на раменете ми и не ми беше много удобно. Може би с кръстосани щеше да е по-добре, но заради килограмите на сина ми просто предпочетох да нося на гръб през повечето време.
Качулката не ни потрябва, но е супер, че може да се сваля. Джобчето е удобно и достатъчно голямо за най-необходимото.

P.S: Радостин е на 1 година и 10 месеца, 92 см, почти 13 кг.”

 

Яна Гочева сподели:

Тези дни при нас е новото #LennyUpGrade :) Днес го изтествах подобаващо на 3-часова разходка. Коланът и презрамките са ми много по-удобни от на LennyUp. Регулурането с копчета е по-красиво според мен, но не бих казала по-удобно. Малко ме узори донагласянето в движение :) Като цяло доста приятно ме изненада удобството при носене и не ми създаде никакво напрежение в кръста, както при опитът ми с колана на лениъп.
Благодаря на koalababy.bg за възможността

 

 

Катя Караджова тества раницата със своето бебе на 12 месеца 80см и 12,50кг и сподели с нас:

Дойде и при нас новото Лениъпгрейд. Наистина по - тесните презрамки ми допадат повече, както и начина на регулиране на платката с копчета. Като няма толкова много ремъци е далеч по симпатично. Допълнителна платка на кръста на мен лично не ми е много удобна, защото ми топли и тя, но не ми и пречи. Джобът ми се струва по - голям, но това закопчаване по - не ми допада. Единственото нещо, с което не ми допадна е мястото на катарамата на колана. Пада ми се точно на кокала и много ме убиваше, но това е и до структура. Лично за мен, варианта Лениъпгрейд с колан на ЛениЪп ще е най - доброто.
Благодаря на koalababy.bg За възможността да я тестваме.