Полезно Полезно Feed


in Полезно on

В тази статия ще разберете с каква ергономична носилка може да носите вашето здравородено доносено бебе още от първите дни след раждането му. Ще научите защо не можем да носим бебе под три месечна възраст в раница и ще се запознаете с най-важните правила за безопасност при носене на бебета от 0 до 3 месеца в слинг.

0 Comments

in Полезно on

 Искате да научите повече за новата регулируема раница на LennyLamnb – LennyUpGrade, в тази статия може да прочетете напълно обективни и безпристрастни мнения на различни жени пробвали раницата. Приятно четене и дано информацията да ви е полезна.

in Полезно on

Всичко започна, когато от Мамаруга ни писаха с предложение да изпратят тестер на тяхния най-продаван продукт - ергономична раница Mamaruga Zensling, за да я пробваме.

Mamaruga Zensling

Раницата пристигна и първите няколко дни я пробвах с демо куклата, а през останалото време стоеше на манекена в нашия магазин - Център за Естествено Родителство Коалабаейби в гр. Пловдив. И всяка майка, която влезеше за консултация я заглеждаше и искаше да я пробва. Тогава решихме, че все пак ще е добре да дадем възможност и на няколко майки да я тестват с техните бебета, за да съберем повече отзиви. Така и стана - от Мамаруга се съгласиха с предложението ни и така раницата остана в Центъра за по-дълъг тестов...

in Полезно on

Съвсем наскоро полската марка LennyLamb, лидер в прозиводство на ергономични носилки, дрехи и аксесоари за бебеносене, представиха новата си ергономична регулируема раница LennyUpGrade, която изцяло замести стария им модел LennyUp. Ето и основните характеристики на новата раница. Моделът на снимките е LennyUpGrade Basic Line Hematite.

Основни характеристики на LennyUpGrade:

* ергономична раница с възможност за плавно регулиране на платката...

in Полезно on

Коя раница бихте ми препоръчали и коя е най-добра от всички са въпросите, които ни задавате най-често. В следващите няколко реда ще отговорим на тези и други важни въпросителни, които вълнуват всеки родител при избора на ергономична раница.

Коя е най-добрата раница? Отговорът на този въпрос е - няма най-добра раница, вместо това трябва да си зададете въпроса коя е най-удобната и подходяща за мен и моето семейство. Но и на тези въпроси еднозначен отговор не съществува - всичко се свежда до личните предпочитания и очаквания, начина на живот, който водите както и индивидуалните особености на телосложението на носещия. Изборът на раница може да се сравни с избора на дреха или обувки - както не на всеки човек пасва всяка дреха или чифт обувки, подобно...

0 Comments

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)