Заповядайте в нашия Шоурум в гр. Пловдив на ул. Димитър Талев 59 всеки ден с ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА.
Безплатната доставка със Спиди до офис при поръчка над 150лв с код KOALABABY

Полезно Полезно Feed


in Полезно on

В тази статия ще разберете защо бебеносенето е е важно и как да го практикувате правилно.

in Полезно on

В тази статия сме се постарали да съберем за вас най-полезната и важна информация, за да отговорим на въпросите ви свързани с бебеносене през зимата

in Полезно on

  В тази статия сме събрали съвети за бебеносене през лятото –  основни препоръки за справяне с горещото време и подхоящи ергономични носилки според възрастта на бебето и предочитанията на носещия.

in Полезно on

 В тази статия ще се запознаете детайлно с ергономична раница Kavka Multi-age. Моделът заслужава специално внимание, защото съчетава в себе си качество, комфорт и красив дизайн.

in Полезно on

   В тази статия ще прочетете как бебеносенето може да ви помогне, когато се наложи да си останете вкъщи за по-дълъг период от време или ако трябва да излезете навън с бебе или тодлър по време на епидемия, в случая Covid19, но и във всяка друга ситуация, в която се изисквада спазвате дистанция от  и да пазите ръцете на детето чисти. Постарали сме се да съберем информация, която да ви е от полза.

В статията използваме снимки на майки, които споделят, че бебеносенето им е от огромна помощ в отглеждането и грижата за техните деца по време на извънредното положение в България. Споделяме ги с тяхно позволение, за което им благодарим.

 

 

in Полезно on

В тази статия ще разберете с каква ергономична носилка може да носите вашето здравородено доносено бебе още от първите дни след раждането му. Ще научите защо не можем да носим бебе под три месечна възраст в раница и ще се запознаете с най-важните правила за безопасност при носене на бебета от 0 до 3 месеца в слинг.

0 Comments

in Полезно on

 Искате да научите повече за новата регулируема раница на LennyLamnb – LennyUpGrade, в тази статия може да прочетете напълно обективни и безпристрастни мнения на различни жени пробвали раницата. Приятно четене и дано информацията да ви е полезна.

in Полезно on

В тази статия ви представяме една не много известна марка раници Mamaruga, която се оказа истинско откритие и преобърна представите ни за удобно бебеносене с уникалния дизайн на своите презрамки и възможността да се носи с нея по-малко бебе

in Полезно on

В тази статия ще прочетете какви са характеристиките на LennyUpGrade и какви са разликите й със стария модел LennyUP.

in Полезно on

Коя раница бихте ми препоръчали и коя е най-добра от всички са въпросите, които ни задавате най-често. В следващите няколко реда ще отговорим на тези и други важни въпроси, които вълнуват всеки родител при избора на ергономична раница.

Коя е най-добрата раница? Отговорът на този въпрос е - няма най-добра раница, вместо това трябва да си зададете въпроса коя е най-удобната и подходяща за мен и моето семейство. Но и на тези въпроси еднозначен отговор не съществува - всичко се свежда до личните предпочитания и очаквания, начина на живот, който водите както и индивидуалните особености на телосложението на носещия. Изборът на ергономична раница може да се сравни с избора на дреха или обувки - както не на всеки човек пасва всяка дреха или чифт обувки,...

0 Comments

Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)