Меню
Кошница

Заповядайте в нашия Шоурум в гр. Пловдив на ул. Димитър Талев 59 всеки ден с ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА.
езплатна доставка до офис на Спиди за всички поръчки до края на декември с код - december

Полезно RSS Feed

09 фев Мога ли да нося бебето си с лице напред? Да или Не?
koala 0 421
  Скъпи родители, не знаем какво точно очкавате да чуете като отговор на този въпрос. Но моето мнение като консултант по бебеносене е, че носенето с лице напред е неестествено, неудобно, неергономично..
26 авг Защо бебеносенето е важно
koala 0 680
Защо да бебеносим и как да го правим правилно Какво означава бебеносене? Напоследък все повече майки в България избират да отглеждат децата си по този начин като ги носят близо до сърцето си. Бебенос..
25 авг Бебеносене през зимата
koala 0 2051
 Да, навън е студено, но това не е причина да не бебеносите.  Доказано е,  носенето с ергономична раница, слинг или друга бебешка носилка в студените дни ще осигури повече топлина за вас и бебето ви н..
23 авг Коя ергономична раница да избера? KAVKA MULTI-AGE - представяне
koala 0 730
  Още една ергономична раница с много добри характеристики, с възможност за дълъг период на ползване от 3 месеца до 3 години, в среден ценови диапазон, бе представена в България преди повече от година..
22 авг Бебеносене по време на карантина
koala 0 464
  Когато ежедневието ни рязко се промени и трябва да си останем вкъщи за неопределено дълъг период от време, всичко се обърква и трябва отново да намерим баланса. Предизвикателството е още по-голя..
20 авг Бебеносене на новородено
koala 0 3736
  БЕБЕНОСЕНЕ НА НОВОРОДЕНО Понеже напоследък ни се случва доста често да обясняваме предимно онлайн или по телефона в какво може да носите вашето новородено бебе, решихме да обобщим информацията и д..
18 авг Коя ергономична раница да избера? Mamaruga Zensling - представяне
koala 0 486
Всичко започна, когато от Мамаруга ни писаха с предложение да изпратят тестер на тяхния най-продаван продукт - ергономична раница Mamaruga Zensling, за да я пробваме. Раницата пристигна и първите н..
18 авг Мнения и впечатления за ергономична раница LennyUpGrade Част 1
koala 0 673
След тестовата обиколка на LennyUpGrade събрахме за вас впечатленията на родителите, които имаха възможността да я пробват и да експерементират с настройките й в рамките на три дневен тестов период. Р..
17 авг Коя ергономична раница да избера? LennyUpGrade - представяне
koala 0 433
Съвсем наскоро полската марка LennyLamb, лидер в прозиводство на ергономични носилки, дрехи и аксесоари за бебеносене, представиха новата си ергономична регулируема раница LennyUpGrade, която изцяло з..
10 авг Как да избера ергономична раница за мен и моето бебе?
koala 0 713
Коя раница бихте ми препоръчали и коя е най-добра от всички са въпросите, които ни задавате най-често. В следващите няколко реда ще отговорим на тези и други важни въпроси, които вълнуват всеки родите..
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)