Меню
Кошница

Заповядайте в нашия Шоурум в гр. Пловдив на ул. Димитър Талев 59 всеки ден с ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА.
Безплатната доставка със Спиди до офис при поръчка над 200лв с код KOALABABY

MAMARUGA ZENSLING

Мамруга Зенслинг е иновативна регулируема ергономична раница, която съчетава удобството на мех дай и мекотата на еластичен слинг. Регулира се и може да се ползва от 3 месеца до 2 години.Ергономична раница за новородено Mamaruga Zensling Greendrops Ергономична раница за новородено Mamaruga Zensling Greendrops
В НАЛИЧНОСТ
Единствена по рода си, невероятно мека, удобна, регулируема. Zensling е вaшата перфектна, първа, лесна за поставяне и нагласяне ергономична раница, подходяща от новородено, направена от еластична материя. Ние препоръчваме да ползвате ергономична раница Zensling от 1,5м възраст на вашето бебе. &nb..
211.00 лв
Хибридна раница Mamaruga Zensling Black Triangle Хибридна раница Mamaruga Zensling Black Triangle
НЯМА НАЛИЧНОСТ
Единствена по рода си, невероятно мека, удобна, регулируема. Zensling е вaшата перфектна, първа, лесна за поставяне и нагласяне ергономична хибридна раница, подходяща от новородено (по данни на производителя), направена от еластична материя.   Описание – От новородено , от 3кг до 20 кг..
198.00 лв
Хибридна раница Mamaruga Zensling Doodle Black Хибридна раница Mamaruga Zensling Doodle Black
НЯМА НАЛИЧНОСТ
Марка: Mamaruga
Единствена по рода си, мека, удобна, регулируема. Zensling е вaшата перфектна, първа, лесна за поставяне и нагласяне ергономична хибридна раница, подходяща от новородено, направена от еластична материя, която обгръща детето и осигурява необходимата подкрепа дори и за малко бебе.   Описани..
198.00 лв
Хибридна раница Mamaruga Zensling Grey Cubic
НЯМА НАЛИЧНОСТ
Марка: Mamaruga
  Единствена по рода си, невероятно мека, удобна, регулируема. Zensling е вaшата перфектна, първа, лесна за поставяне и нагласяне ергономична хибридна раница, подходяща от новородено*(по данни на производитела), направена от еластична материя.   Описание – От новородено , от 3к..
198.00 лв
Хибридна раница Mamaruga Zensling Grey Swan
НЯМА НАЛИЧНОСТ
Марка: Mamaruga
Единствена по рода си, невероятно мека, удобна, регулируема. Zensling е вaшата перфектна, първа, лесна за поставяне и нагласяне ергономична хибридна раница, подходяща от новородено, направена от еластична материя.   Описание – От новородено , от 3кг до 20 кг (по препоръки на производит..
198.00 лв
Хибридна раница Mamaruga Zensling Grey Triangle Хибридна раница Mamaruga Zensling Grey Triangle
НЯМА НАЛИЧНОСТ
Марка: Mamaruga
Единствена по рода си, невероятно мека, удобна, регулируема. Zensling е вaшата перфектна, първа, лесна за поставяне и нагласяне хибридна ергономична раница, подходяща от новородено, направена от еластична материя.   Описание – От новородено , от 3кг до 20 кг (по препоръки на производит..
198.00 лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)