Меню
Кошница

Заповядайте в нашия Шоурум в гр. Пловдив на ул. Димитър Талев 59 всеки ден с ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА.
езплатна доставка до офис на Спиди за всички поръчки до края на декември с код - december

АБСОРБИРАЩИ ПОДЛОЖКИ ЗА МНОГОКРАТНИ ПЕЛЕНИ ОТ ОРГАНИЧЕН ПАМУК GROVIA 2 БРОЯ В КОМПЛЕКТ

АБСОРБИРАЩИ ПОДЛОЖКИ ЗА МНОГОКРАТНИ ПЕЛЕНИ ОТ ОРГАНИЧЕН ПАМУК GROVIA 2 БРОЯ В КОМПЛЕКТ
39.00 лв
  • Stock: Налично
  • Код: АБСОРБИРАЩИ ПОДЛОЖКИ ОТ ОРГАНИЧЕН ПАМУК GROVIA
Купи

Описание

     Абсорбиращите подложки от органичен памук са вътрешната част на Shell пелените на Grovia. Те идеално пасват и се фиксират с помощта на копчета като осигуряват добра попиваемост и комфорт без разместване на вътрешния и външния слой.

  • Необходима е предварителна подготовка от няколко изпирания преди употреба, може и на ръка, на подложките от органичен памук, за да достигнат пълната си попиваемост. Това е необходимо, тъй като всички естествени материи съдържат натурални мазнини върху нишката, които пречат на попивността докато тази мазнина се отмие.
  • Лесни за употреба дори и с най-"шавливото" бебе: Просто махнете замърсената подложка и след това щракнете чистата в любимия си Shell. 
  • Изработени от меки материали за деликатната детска кожа: 5 слоя органичен IMO сертифициран памук и външен предпазен слой от 100% водоустойчив полиестер TPU, всички без диоксини.
  • Машинно пране при пълен цикъл на пералнята с температура на водата до 60 градуса, без омекотители. Може да се ползва кислодна белина или други щадящи избелители. Препоръчително е да се ползва прах вместо гел за пране. Количеството прах което се слага на пълна пералня с пелени е около 2 с.л

Ревю

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
text_captcha