Производител: Lenny Lamb
Модел: Symphony Rainbow Light
Наличност: В НАЛИЧНОСТ
21.00 лв

Бебешките пелени от бамбук на Лени Ламб/LennyLamb са пръв помощник при отглеждането на всяко бебе. Те ще ви помогнат да успокоите малките съкровища. Вашето бебе ще се чувства сигурно - ще плаче по-малко и ще спи повече. Тези пелени имат много приложения, могат да се ползват за завиване, особено подходящи за през лятото, защото материята от бамбук държи прохладно и проветриво; като хавлия за баня; пелена за оригване, пелена за покриване по време на кърмене; подложка за смяна на пелени; за да пази сянка и още много други. Пелените на Lenny Lamb ще бъдят прекрасен подарък за всяко бебе.

 

Основни характеристики на продукта:

  състав – 100% бамбук

  размер – 70/70см

  десен – symphony rainbow dark

 

 

Препоръчва се пране на ръка съгласно инструкциите на етикате върху продукта.

 

 

   
 

Цветовете на плата могат да се различават в действителност от тези показани на снимките. Разположението на принта може да е различно от това представено на снимките.

Image title

Копринено меки на допир, леки, антибактериални, абсорбират вода,и осигуряват UV зашита. Направени са от 100% бамбук. Боите използвани за тяхното производство притежават сертификат OEKO-TEX® Standard 100. Пелените са налични в различни десени. Могат да бъдат налични като единични бройки или в комплект от две.

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
text_captcha