Тъкан слинг шал Lenny Lamb

Наличност:
Out Of Stock
Модел:
Sodalite
87.42 лв
Няма оценка Напишете мнение

На живо цветове на плата могат да се различават от тези на снимките. Разположението на принтовете може да е различно от това на снимките.

Tъканият слинг шал Lenny Lamb е перфектна носилка за деца от новородени до 3 -годишни. Може да се връзва по много различни начини: един и същ слинг става за хора с различни мерки и телосложение. Основното предимство е, че тъканият слинг шал е винаги добър избор без значение възрастта на бебето, теглото, етапът на развитие - единственото нещо което трябва да изберете е връзването което е най-подходящо за вас , а това моье да разберете с помощта на консултант по носене на бебето.

Можете да избирате между корем-до-корем, на хълбок или на гръб.

Тъканите слинг шалове Lenny Lamb са налични в различни платове и сплитки. Започвайки от основната кепър памучна сплитка до луксозната линия от жакардови слингове направени от кашмир и копринени влакна.

User Manual

Продуктите от клас Б могат да имат някои естетически дефекти, които по никакъв начин не влияят на качеството и сигурността на слинга. Продуктите от клас Б са толкова безопасни колкото и продуктите от клас А. Тези продукти не подлежат на рекламации.

Сподели

Коментари (0)

Напишете мнение